8 ugers bootcamp

Efterfødselshold

8 ugers bootcamp

Efterfødselshold

Efterfødselshold med uddannet Personlig træner og Fysioterapeut. Holdet er for dig, som gerne vil i gang igen efter fødslen. Holdet har fokus på at vende tilbage til træningen og den gode rytme, hvor vi både kommer igennem konditionstræning af hele kroppen,  styrketræning af de store muskler samt bækkenbunds-træning.

Det er vigtigt, at din læge har godkendt opstart på træning, ift. b.la. delte mavemuskler, eller hvis der er brug for specialiseret bækkenbunds-træning.

Du er klar til at starte på efterfødselshold 8 uger efter fødslen.

Har du praktiske spørgsmål, så skriv endelig til mig.

se dato og tid her
Bliv medlem af motionscenteret

Få endnu mere ud af din Bootcamp med et medlemskab til motionscenteret 

Læs mere her

+7

års erfaring

+150

Afsluttede bootcamps

+200

fede øvelser

+500

glade kunder
bootcamp testimonials

Hvad siger andre?

Nu har jeg meget sjældent ondt

Jeg kan kun anbefale Fit med Allan. Altid super positiv og med gode ideer, hvis der er nogle øvelser ens gamle krop ikke kan. Inden jeg startede havde jeg ondt i hele kroppen næsten hver dag. Nu har jeg meget sjældent ondt. Allan er super god til at få det bedste ud af os.

Chanette Bentsen

Super sjovt og energifyldt

Allan er en fantastisk instruktør altid positiv og klar med gode råd. Og så kan han få dig til at yde lige det extra, hans jump timer er super sjove og energifyldt. Uanset om du har skavanker eller ej, er dette bestemt det rette sted.

Pia Schærff

Den bedste personlige træner

Man er bare glad i låget, og godt brugt når der trænes hos Allan. Han kan altid få en til at yde lidt mere, end man troede muligt med sin positive indstilling og viden om øvelser. Det er bare supergodt og kan på det kraftigste anbefales.

Janne Nielsen

bootcamps

Leder du efter en anden camp?

Leder du efter en anden camp?

get fit
get slim ikon
get strong
senior camp