8 ugers bootcamp

Get Slim Bootcamp

tilmeld dig her

Vær opmærksom på, at opstarten af Bootcamp i uge 13 er blevet flyttet til uge 11 og vil vare i 3 uger i stedet for de sædvanlige 8 uger. Tilmeld her

8 ugers bootcamp

Get Slim

Get Slim Camp med med uddannet Personlig træner og Fysioterapeut. Get Slim Camp har fokus på vægttab. Vi forbrænder en masse kalorier ved en kombination af høj intensitetstræning og styrkeøvelser.

Når man gerne vil tabe sig, er kosten noget af det første og vigtigste at forholde sig til. Derfor er der i denne camp indlagt 2 timer, hvor vi snakker om mad, giver hinanden gode ideer, og jeg afliver en slankemyte (eller 10). Jeg kommer med gode råd og ideer samt hjælper jer med de udfordringer, i har. Vi skal udveksle erfaringer og motivere hinanden.

Så, hvis du drømmer, om at tabe dig, og ikke har den store erfaring med træning, er dette hold lige noget for dig og der er plads til alle. Lad os sammen skabe nye vaner og en ny livsstil.

se dato og tid her
Bliv medlem af motionscenteret

Få endnu mere ud af din Bootcamp med et medlemskab til motionscenteret 

Læs mere her

+7

års erfaring

+150

Afsluttede bootcamps

+200vis

fede øvelser

+500

glade kunder
bootcamp testimonials

Hvad siger andre?

Nu har jeg meget sjældent ondt

Jeg kan kun anbefale Fit med Allan. Altid super positiv og med gode ideer, hvis der er nogle øvelser ens gamle krop ikke kan. Inden jeg startede havde jeg ondt i hele kroppen næsten hver dag. Nu har jeg meget sjældent ondt. Allan er super god til at få det bedste ud af os.

Chanette Bentsen

Super sjovt og energifyldt

Allan er en fantastisk instruktør altid positiv og klar med gode råd. Og så kan han få dig til at yde lige det extra, hans jump timer er super sjove og energifyldt. Uanset om du har skavanker eller ej, er dette bestemt det rette sted.

Pia Schærff

Den bedste personlige træner

Man er bare glad i låget, og godt brugt når der trænes hos Allan. Han kan altid få en til at yde lidt mere, end man troede muligt med sin positive indstilling og viden om øvelser. Det er bare supergodt og kan på det kraftigste anbefales.

Janne Nielsen

Hvad laver vi på en Bootcamp?

Først og fremmest har vi det sjovt! 8 uger sammen i sved (og måske lidt tårer af og til) giver et fantastisk sammenhold. Vi hepper på hinanden og med hinanden.

Jeg sørger for en sjov og udfordrende bootcamp – du medbringer lysten til at give den gas i 55 minutter og lære en masse nyt.

Alle kan være med uanset niveau!

tilmeld bootcamp

Leder du efter en anden camp?

get fit
get strong
senior camp
efterfødselshold
bootcamps

Leder du efter en anden camp?

get fit
get strong
senior camp
efterfødselshold