Step 1: Se videoen

Få noget mere information, om hvad vores bootcamps i Bogense har at tilbyde. Og samtidigt mærk om det er et godt fit

Step 2: udfyld formularen

Jeg ringer dig op indenfor 2 dage, så kan vi få en snak om bootcamp, er det rette for dig. 

  bootcamp testimonials

  Hvad siger andre?

  Nu har jeg meget sjældent ondt

  Jeg kan kun anbefale Fit med Allan. Altid super positiv og med gode ideer, hvis der er nogle øvelser ens gamle krop ikke kan. Inden jeg startede havde jeg ondt i hele kroppen næsten hver dag. Nu har jeg meget sjældent ondt. Allan er super god til at få det bedste ud af os.

  Chanette Bentsen

  Super sjovt og energifyldt

  Allan er en fantastisk instruktør altid positiv og klar med gode råd. Og så kan han få dig til at yde lige det extra, hans jump timer er super sjove og energifyldt. Uanset om du har skavanker eller ej, er dette bestemt det rette sted.

  Pia Schærff

  Den bedste personlige træner

  Man er bare glad i låget, og godt brugt når der trænes hos Allan. Han kan altid få en til at yde lidt mere, end man troede muligt med sin positive indstilling og viden om øvelser. Det er bare supergodt og kan på det kraftigste anbefales.

  Janne Nielsen

  Vi starter i uge 13

  Bootcamp

  Bootcamp er for dig, der gerne vil i form, få en mere tonet og stærkere krop med en full body workout, mens du lære hvordan du træner.

  Bootcamp Odense

  Bootcamp er for dig, der gerne vil i form, få en mere tonet og stærkere krop med en full body workout, mens du lære hvordan du træner.

  Mix Camp

  Der er ingen grund til at stoppe eller undgå træning pga. alder. Her er holdet for dig, der er 60+ og stadig gerne vil holde dig i gang.

  Efterfødselshold

  Efterfødselshold er for dig, som gerne vil i gang igen efter fødslen. Holdet har fokus på at vende tilbage til træningen og den gode rytme.

  SommerCamp

  Get Strong holdet er for dig, som ønsker at blive stærkere med fokus på at øge muskelmassen, og få en mere tonet og markeret krop.

  læs mere tilmeld nu

  Hvis du er interesseret, så udfyld nedenunder

  Glæder mig til at snakke med dig, og måske møde dig.