8 ugers bootcamp

Mix Camp

8 ugers bootcamp

Mix Camp

Mix Camp med uddannet Personlig træner og Fysioterapeut. Der er ingen grund til at stoppe eller undgå træning pga. alder. Her er holdet for dig, der er 60+ og stadig gerne vil holde dig i gang. Motion er godt for krop og sjæl.

På dette hold vil vi have fokus på træning af de store muskelgrupper: ben, baller, mave, ryg og arme. Derudover vil vi også træne balancen. Jeg vil tage hensyn til skader eller skavanker, og jeg kan med min fysioterapeutiske baggrund guide dig og vise alternative øvelser.

Den sociale del er også meget vigtigt, så vi skal både grine, svede og have et godt sammenhold. Når træningen er slut, er der rig mulighed for at dyrke sammenholdet over en kop kaffe i loungeområdet. 

se dato og tid her
Bliv medlem af motionscenteret

Få endnu mere ud af din Bootcamp med et medlemskab til motionscenteret 

Læs mere her

+7

års erfaring

+150

Afsluttede bootcamps

+200

fede øvelser

+500

glade kunder
bootcamp testimonials

Hvad siger andre?

Nu har jeg meget sjældent ondt

Jeg kan kun anbefale Fit med Allan. Altid super positiv og med gode ideer, hvis der er nogle øvelser ens gamle krop ikke kan. Inden jeg startede havde jeg ondt i hele kroppen næsten hver dag. Nu har jeg meget sjældent ondt. Allan er super god til at få det bedste ud af os.

Chanette Bentsen

Super sjovt og energifyldt

Allan er en fantastisk instruktør altid positiv og klar med gode råd. Og så kan han få dig til at yde lige det extra, hans jump timer er super sjove og energifyldt. Uanset om du har skavanker eller ej, er dette bestemt det rette sted.

Pia Schærff

Den bedste personlige træner

Man er bare glad i låget, og godt brugt når der trænes hos Allan. Han kan altid få en til at yde lidt mere, end man troede muligt med sin positive indstilling og viden om øvelser. Det er bare supergodt og kan på det kraftigste anbefales.

Janne Nielsen

Hvad laver vi på en Bootcamp?

Først og fremmest har vi det sjovt! 8 uger sammen i sved (og måske lidt tårer af og til) giver et fantastisk sammenhold. Vi hepper på hinanden og med hinanden.

Jeg sørger for en sjov og udfordrende bootcamp – du medbringer lysten til at give den gas i 55 minutter og lære en masse nyt.

Alle kan være med uanset niveau!

tilmeld bootcamp

Leder du efter en anden camp?

get fit
get slim ikon
get strong
efterfødselshold
bootcamps

Leder du efter en anden camp?