Min baggrund

Træning med uddannet fysioterapeut & personlig træner Allan Hansen

Personlig træner Allan Hansen

kvalifikationer

Om mig

Jeg uddannede mig som fysioterapeut for dengang at kombinere de 2 ting jeg brænder mest for, træning og hjælpe andre mennesker. Dette er sidenhen blevet udvidet med diverse kurser som akupunktur, diverse manuelle teknikker, elektro terapi og massage. Sidste skud på stammen er personlig træner, hvilket har fuldendt min mission om at kunne hjælpe folk.

Jeg har været fysioterapeut for et håndbold hold i nogle år og har derfor haft med mange sports skader igennem hænderne. Den største udfordring er ofte at finde balancen mellem restitution og træning.

Gennem de sidste år har jeg haft et slankehold i Otterup, hvor jeg hovedsageligt har stået for planlægning af træningen. 2 gange om ugen var der planlagt træning med mig, både holdtræning og styrketræning. Hvad vi laver til træningen er fantasien og deltagerne der sætter grænserne. Der bliver konstant tilpasset øvelser med alternativer så alle kan være med hele tiden. For det er det vigtigste for mig, effektivitet. Det værste for mig er en træning jeg ikke føler jeg får noget ud af, tiden er sat af netop til træning og det skal den bruges på. Derfor presser jeg altid folk til at yde deres yderste og gerne lidt mere ?

Men træning skal ikke være en sur pligt, det skal være en samarbejdspartner og ønskeligt være fedt at lave. Uanset hvad dine mål med træningen er ligefra større muskler eller smallere talje til færre smerter.

Det bedste jeg hører er folk der har haft ondt i f.eks. ryggen, begynder at træne og mærker at de får mindre ondt. Med det vil jeg sige at træning er den bedste medicin der findes for psykiske og fysiske smerter.

Lad os sammen finde den træning der passer både krop og sind.

Allan Hansen