Alle kan træne!

Så længe du lærer de rigtige teknikker og træningen er tilpasset dig, kan du træne sikkert, korrekt og optimalt for netop din krop – uanset niveau, alder, kropsform eller skader.

Jeg hjælper dig med at styrke og udvikle din krop. 

Det handler ikke om, hvor mange kg., du løfter, men AT du løfter – og flytter dig både mentalt og fysisk. Min strategi er, at vi skynder os langsomt. Det vil sige, vi arbejder så godt og effektivt, som vi kan, men på en måde, så du kan følge med både fysisk og psykisk. 

Kom godt igang

Uanset om dit mål med træningen er vægttab, større muskler eller færre smerter, hjælper jeg dig med at styrke og udvikle din krop. 

Med min baggrund som fysioterapeut, kobler jeg videnskaben på vores træning, så vi hurtigst muligt når dine mål på en sikker måde. Træningen aldrig bliver din modstander, men en god allieret.

Personlig træning

8 timers forløb 1:1

4,100.00 kr.

Personlig træning

16 timers forløb 1:1

7,700.00 kr.

Personlig træning

24 timers forløb 1:1

10,900.00 kr.

Personlig træning

32 timers forløb 1:1

13,400.00 kr.

Personlig træning

8 timers forløb 2:1

6,000.00 kr.

Personlig træning

16 timers forløb 2:1

11,000.00 kr.

Personlig træning

24 timers forløb 2:1

15,200.00 kr.

Personlig træning

16 timers forløb 3:1

13,800.00 kr.

Personlig træning

32 timers forløb 2:1

18,400.00 kr.

Personlig træning

8 timers forløb 3:1

7,600.00 kr.

Personlig træning

24 timers forløb 3:1

18,700.00 kr.

Personlig træning

32 timers forløb 3:1

22,100.00 kr.

Find mere information

TRÆNINGSFILOSOFI

Min strategi er, at vi skynder os langsomt. Det vil sige, vi arbejder så godt og effektivt, som vi kan, men på en måde, så du kan følge med både fysisk og psykisk. Jeg bygger øvelserne op, så du hele tiden kan være med – du lærte jo heller ikke at læse fra den ene dag til den anden 😉

Hvad vi laver til træningen, er det kun fantasien og dig, som sætter grænserne for. Jeg tilpasser konstant øvelserne med alternativer, så du kan være med hele tiden og få succes med det, du laver.

Øvelserne er selvfølgelig tilpasset efter hvilke mål, ønsker og evt. skader, du har. Som udgangspunkt vil vi altid arbejde med hele kroppen. Typisk vil vi arbejde både i maskinerne og med frivægte. Vi vil også komme omkring konditionstræning, hvis vægttab f.eks. er ønsket.

Det vigtigste for mig er effektivitet. Tiden er sat af netop til træning, og det skal den bruges på. Derfor presser jeg altid folk til at yde deres yderste og gerne lidt mere. Du tror måske ikke, du kan – men jeg VED, du kan! 🙂

Med min baggrund som fysioterapeut kobler jeg videnskaben på vores træning, så vi hurtigst muligt når dine mål på en sikker måde. Træningen aldrig bliver din modstander, men en god allieret.

Mål er ikke bare drømme – træn sammen med mig, og bliv den bedste version af dig selv.

KOSTFILOSOFI

KOST

Hos mig finder du ingen quick fix løsninger, sultekure, lynkure, mærkelige tilskud eller specielle fødevarer.

INGEN FORBUD – KUN FORBEHOLD.

Som personlig træner og livsstilscoach mener jeg, at der ikke er noget, som er forbudt at spise. Men er det så muligt at spise en pose chips hver dag, og samtidig opnå hurtigt vægttab? Svaret er nej, men det er ikke forbudt at spise chips, blot man har sine forbehold.

Når jeg laver en kostplan sammen med dig, er det med et realistisk afsæt i, hvad du til dagligt spiser og dermed også fødevarer, du har svært ved at holde dig fra.

Alt er i orden, lige fra chips, chokolade, lakrids, kager, is osv. Det handler bare om de rigtige mængder og timing, altså have sine forbehold.

Er det altid, når du får fri fra arbejde eller efter aftensmad, at du kan mærke den “sjove” sult melde sig? Så planlægger vi en passende mængde af det, du har lyst til og lægger det der, hvor du har mest lyst til det. Derved slår vi 2 fluer med et smæk – vi eliminerer den “sjove” sult og tilfredsstiller hjernen.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig nogle fødevarer der er “bedre” at spise ift, mæthedsfornemmelse, mikronæringsstoffer (vitaminer mm) og makronæringsstoffer ( kulhydrater, fedt og protein). Generelt spiser vi alt for lidt grønt, hvilket er en god kilde til mikronæringsstoffer, få kalorier og høj mæthedsfornemmelse. Derfor vil mine anbefalinger at få grønt ind i din kostplan.

En anden vigtig bestandel i vores kost er proteiner. De er vigtige blandt andet ift. at bevare muskelmasse, og giver samtidig også en god mæthedsfornemmelse. Kødvarer har et generelt højt indhold af protein, og vil derfor være en god kilde.

Overordnet handler det om at samle et puslespil på x antal kalorier, afhængig af hvor meget du skal tabe dig/øge i muskelmasse. Hvordan vi sammensætter puslespillet er ligegyldigt for vægttabet! Bare det ikke overstiger det antal brikker, du har fået til rådighed.

Min mission med kostplaner er derfor ikke en kur, men en livsstilsændring, hvor du lærer, hvordan du skal spise, og ikke hvad — altså spise med forbehold.

TRÆNINGSLOKATIONER

Træningen foregår i enten i Odense eller Bogense. Ønsker du helt private rammer uden andre omkring dig, er det også muligt at træne hos mig privat i Odense. Læs mere om lokationer her.

ALLE FORLØB INDEHOLDER

Sessioner á 55 min. varighed.

Opstartssamtale med gennemgang af kost, træning, mål, forventninger og billededokumention.

Kostvejledning og træningsplan tilpasset dig og løbende tilrettet.

Ugentlig vejning samt kropsmål, billededokumention og opfølgningssamtale hver 4. uge.

Fleksible træningstider – planlæg fra uge til uge.

Altid muligt for at sende mig en sms eller mail med spørgsmål om kost eller træning.

BOOK EN ENKELT TIME

BOOK EN ENKELT TIME

Skal teknikken finpudses, en øvelse justeres eller har du bare lyst til at se, hvad det her træning er for noget, så er en enkelt time noget for dig.

Pris 750 kr.

kontakt mig