vilkår odense

VILKÅR FOR OPSTART AF BOOTCAMP I ODENSE SPORTSCENTRUM

Afmelding:

1. Køb af Bootcamp kan fortrydes i 14 dage fra købsdato. Fortrydes købet inden for 14 dage, refunderes beløbet fuldt ud.

2. Refundering af Bootcamp kan ske ved fremvisning af lægeattest indtil 14 dage før opstart.

3. Er du forhindret i at starte på Bootcamp eller nødsaget til at stoppe før holdet slutter, ydes der ikke refundering eller ombytning til andet hold på et senere tidspunkt.

4. Er der ikke nok tilmeldte på et hold, aflyses det. Beløbet tilbagebetales fuldt ud. Skulle aflysning af holdet ske, meddeles dette senest 1 uge før opstart.

Lokationsbetingelser:

5. Opstart på Bootcamp kræver gyldigt medlemskab i Odense Sportscentrum. Dette ligger udover prisen for Bootcamp. Medlemsskabet kan du læse mere om her. Medlemsskabet skal være opstartet senest samme dag, som Bootcamp starter. Medlemskabet giver dig selvfølgelig også mulighed for frit at benytte centeret udover Bootcamp.

Bootcamp generelt:

6. En Bootcamp træning varer 55 min.

7. Du modtager en mail ca. ugen før opstart med en invitation til et opstartsmøde, hvor jeg gennemgår træning og kost, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Derudover modtager du en velkomst mail med oplysninger om forløbet samt diverse oplysninger.

8. Hvis træner bliver forhindret, får du erstatningstræning. Hvis du selv bliver forhindret, gives der ikke erstatningstræning. Erstatningstræning fastlægges af træner.

9. Det forventes, at du er ved almindelig fysisk godt helbred. Det er muligt, at tage hensyn til visse skader og skavanker, men en Bootcamp er ikke et genoptræningsforløb. Så har du skader, der kræver meget hensyn, skal du tage et forløb med personlig træning i stedet.

10. Alt træning er på eget ansvar.

11. Ved deltagelse på Bootcamp giver du automatisk tilladelse til, at jeg må fotografere og optage videoer i løbet af træningen. Foto- og videomaterialet bruges på mine sociale medier. Ønsker du ikke at medvirke på billeder og/eller videooptagelser, skal du give mig besked om dette.

Efter endt Bootcamp modtager du et kort spørgeskema på mail omkring din oplevelse af Bootcamp. Det er frivilligt, om du vil svare på det.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.