...

Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

8 ugers bootcamp var for mig en kæmpe udfordring, men så cool !!!

Efter 8 uger hos Allan Hansen, kan jeg kun sige: Det var en øjenåbner i min verden. Jeg gik fra nærmest ingen energi til super energi.

Træningen gjorde mig mere og mere glad. Det, at skulle rykke sine grænser i timerne, at komme ud af sin komfort zone var vildt fedt, og gav mig meget mere selvtillid. Det gjorde mig super glad, og jeg gik fra timerne hver gang med fornyet energi og bedre selvværd. Jeg blev stolt over de ting, jeg kunne igennem timen. Ens grænser blev sat på prøve, de rykkede sig, og det gjorde ens form også…………JUBIIIIIIIII

8 uger – 8 kg.

Træningen gjorde også, at jeg nu tænker en del på kombination af kost og træning. Vi mennesker skal i virkeligheden ikke tænke så meget på mad. Kun nyde den i små portioner, vi har i virkeligheden ikke brug for så meget. Jeg tabte 8 kg. på otte uger. Motion og kost hjælper på mange sygdomme, og det må selv jeg sande.

Jeg har fået det meget bedre. Min balance er også blevet meget bedre, jeg har fået meget mere styrke i kroppen. Det var også skønt at være på hold sammen med 3 andre topmotiverede mennesker.

Allan er en super dygtig faglig kompetent træner. Han forstår, at få en til at se ind i sig selv. Motivere, rose og ikke mindst svinge pisken på de rigtige tidspunkter.

Jeg vil helt klart anbefale 8 ugers investering i dig selv. Du får mega godt med dig selv!

Inger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.