Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

Maria Lundgren, Bootcamp deltager i Bogense Motion:

 

Hvorfor valgte du at starte på en Bootcamp:

Jeg ville gerne tabe mig, men manglede en til at holde mig motiveret og sætte mig ordentlig ind i kost vs. motion, og komme med nogle øvelser, man kunne bruge, både i motioncenteret, såvel som udenfor.

 
Hvilke forventninger havde du til Bootcamp? Er de blevet opfyldt? 

Mine forventninger var, at jeg ville for det første tabe mig selvfølgelig. 😄 For det andet, at Allan formåede at holde mig motiveret, og give mig en større forståelse for de forskellige maskiner, og øvelser i motionscenteret, men uden at jeg synes, det blev kedeligt. 

Jeg var lidt nervøs for, om det ville blive trivielt og kedeligt, da jeg tog 2 Bootcamps lige i træk. Men Allan formåede at lave 2 vidt forskellige Bootcamps, hvor det stadig var sjovt at komme, og det var noget ny træning hver gang, så det ikke blev kedeligt. Han formår at gøre træning sjov, og presse en til det yderste – men på den fede måde, så man lige giver sig det sidste! Hans humør og indstilling til hver træning er bare en kæmpe bonus – og det smitter af. 😊

 

Hvad har du lært om træning og kost?

Jeg har lært at tænke over, hvad jeg spiser, og at man ikke behøver at sulte sig selv for at tabe sig. Jeg har lært at tælle kcal, og forstå hvad der er godt og skidt for min krop. Men at der samtidig ikke er noget, der er ‘forbudt’. Jeg har lært, at man kan ‘spare op’ til weekenden, så jeg ikke kører så sur i kosten, men stadig blive inviteret i byen og hygge med god mad og vin engang imellem, uden at få dårlig samvittighed. 

I forhold til træning har jeg lært, at der ikke er noget, der hedder “Det kan jeg ikk!” 😆 Jeg har lært, at jeg faktisk kan træne min krop til at være mere udholdende, men samtidig også stærk! Pga. min størrelse havde jeg lidt opgivet, og alting er bare skide hårdt, når man vejer for meget, men Allan har givet mig troen tilbage på, at JEG KAN og JEG VIL!

Derudover en masse øvelser til hele kroppen, interval, en større forståelse af maskinerne i centeret, og hvis man som mig, har haft problemer med knæ og ryg, er der altid et alternativ til de øvelser, hvor Allan har været mega dygtig til at finde disse alternativer, så man aldrig bare stod og kiggede på.  

 

Hvordan har din oplevelse af Allan som træner været?

Allan er skide dygtig! Man kan fra dag 1 mærke, at han ved, hvad han taler om, og at han brænder for det, han laver! Han forstår at motivere og presse en til lige at give det sidste, man har i sig, og så virker han bare altid glad og fyldt med overskud og humor. Det er SÅ vigtigt, ihvertfald for mig. 😊

 

Hvad er det bedste, du tager med dig fra Bootcamp?

Jeg har fået troen tilbage på, at jeg godt KAN komme i mål, trods min størrelse og endnu vigtigere, har jeg fået de redskaber med, som jeg skal bruge for at opnå mit mål. Det er ikke længere så uoverskueligt, som da jeg startede på min første Bootcamp. Målet er sat, og jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at nå det mål, både ift. kost og træning. Men jeg tager også med mig, hvor vigtigt  min egen indstilling til det hele er. TAK Allan!
 

Rate Bootcamp fra 1-5, hvor 5 er det bedste*
5

find en bootcamp her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */