...

Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

Allan om forløbet med Jytte:

Er det nogensinde for sent at starte? Uden tvivl i stemmen, vil jeg sige NEJ!

Jytte er et bevis på, at der ikke behøver være nogen grænser for, hvornår man starter eller hvor meget, man kan opnå, når man virkelig vil.

Jytte er 63 år, og i midten af januar besluttede hun sig for at købe 30 timer med mig. Hendes mål var generelt at blive stærkere i kroppen med lidt ekstra fokus på armene, hvilket jeg var helt sikker på, jeg kunne hjælpe hende med, og resultaterne taler for sig selv. Nedenstående resultater er fra første træning, og her 4 måneder senere på de samme øvelser.

Legpress:
13/1 80 kg
11/5 120 kg

Shoulderpess
13/1 12,5 kg
11/5 22,5 kg

Pulldown
13/1 27,5 kg
11/5 35 kg

Leg curl
13/1 25 kg
11/5 45 kg

Chest press og Vertical row
13/1 20 kg
11/5 30 kg

Lying triceps extension
13/1 3 kg
11/5 5 kg

Cabel biceps curl
13/1 15 kg
11/5 20 kg

Jeg kan kun sige, at jeg er meget stolt og tilfreds med resultaterne. Men disse tal er kun et lille udtryk for, hvor meget Jytte har fået ud af vores træningstid sammen, og hun kan mærke mange forbedringer i sin dagligdag.

Fra dag 1 har Jytte været fokuseret på sit mål, og har aldrig været bange for at prøve nye øvelser uanset hvor tekniske de har måtte være. Så vi skulle selvfølgelig lære, pullups, backsquat, bænkpres og dødløft 🙂

Jeg kan på det varmeste anbefale Allan som personlig træner. Den bedst gave, jeg har givet mig selv. 30 timer sammen med en, som er så positiv og hele tiden siger: Du kan godt! Og ja, vi kan 🙂

Lige meget hvordan man ser ud, og hvor gammel, man er. Det er så fedt og godt, at jeg ikke ved hvordan, jeg bedst skal beskrive forløbet. Giv jer selv en gave, som vil gavne jer resten af livet. Så mød op og få en snak/tid ved Allan . Stort trænings kram til Allan. 

Jytte Lechner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.