Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

8 ugers bootcamp

For 8 uger siden mødte jeg en fantastisk lille “hoptimist”; Allan Hansen. En smilende lille humørbombe, der nok mente, at han kunne få sådan en madamme som mig i bedre form. Måske jeg endda kunne være heldig at smide lidt kilo også  ?

Nu efter 8 uger på bootcamp kan jeg med stolthed sige, at jeg tror, jeg er blevet afhængig. Den dårlige samvittighed over at bruge 4-5 eftermiddage i motioncenteret på mig selv er fuldstændig væk, humøret og energien er i top.

Jeg har forbedret mig markant i samtlige øvelser, og et vægttab på 12 kilo er også værd at tage med!

Så den unge mand får et stort 5 tal af mig, og de varmeste anbefalinger herfra 😀

Jeanne Storm Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */