...

Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

Allan om forløbet med Diana: 

Nu er det snart et år siden, jeg første gang mødte denne fantastiske kvinde, hustru og mor til 2 skønne piger. Og hvilken rejse, det har været!

Noget af det første, jeg husker Diana fortælle, er; “jeg er ikke kommet for at socialisere, men for at få resultater”. Vi fik kun klaret et af ønskerne, for resultater fik vi. Men samtidig blev det heller ikke muligt for Diana at gå fra centeret uden at have i hvert fald 30 minutter ekstra til lige at snakke folk.

Denne rejse har budt på mange op og nedture. Men lige meget hvad, trods tanker om utilstrækkelighed, dårlig selvtillid, skræk for nye ting, uoverskuelige og umulige opgaver, har hun arbejdet sig igennem ALT.

Lad os prøve!

Nu er det ikke længere “kan ikke” attituden, der præger, men “lad os prøve” – hvilket er en ren fornøjelse at arbejde med. At tage den udvikling fra at skælde mig hæder og ære til at prøve jumping, spinning og cirkeltræning, og tage 2 spinningstimer og 1 jump time på EN DAG!!

Jeg kan kun forestille mig, hvordan livet hos familien Horskær må have ændret sig fuldstændig, siden Diana begyndte hos mig. Hun har haft en jernvilje, som jeg sjældent har set.

At tabe sig er ikke bare lige noget man gør, når man har andre man skal tage sig af. Alligevel er det hele  ændret i hjemmet med gode sunde vaner, et fantastisk forhold til mad og kalorier. Og ikke mindst, en måde at få det formidlet til sine piger, så de også synes, det er en fed måde at leve på. Jeg har hørt historier om, at de laver “træningscamp”, når de leger nu 😉

1 år er gået – meget er sket. For første gang i meget meget lang tid føler jeg for alvor, at jeg er “den rigtige” Diana. Jeg er MIG – både indeni og udenpå  ❤️

Tak til Allan Hansen: Fyns, nej Danmarks, nej VERDENS bedste personlige træner, og nu også ven. Du er guld værd! – men du slipper ikke… Vi 2 skal færdiggøre dette projekt 🙂

Diana Horskær Frandsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.