...

Den eneste blog du behøver til dine haveprojekter

Med Allan er det blevet sjovt at træne igen

Jeg er midtvejs i et forløb på 30 timer med Allan Hansen som personlig træner, og jeg glæder mig hver onsdag og fredag til træningen. Nogen dage er hårdere end andre (Puha …de fleste dage faktisk  :-D). Men hvor er det fedt at møde op til træningen, hvor Allan tager hånd om ens træning og velbefindende.

Allan er ALTID glad, sprudlende og fyldt med energi, og han er god til at rose, heppe og skubbe på … det er dejligt inspirerende, og jeg får lyst til at yde en ekstra indsats – selv maveøvelser begynder at blive sjove 🙂 Allan er dygtig og kompetent, og jeg kan slet ikke lade være med at anbefale ham til andre.

Uddannet fysioterapeut

Jeg har styrketrænet i mange år, og har deltaget på forskellige fitnesshold, gået til spinning og løbet en del. Men en prolaps i ryggen for nogle år siden satte en stopper for det (ØV). Jeg blev ved med at styrketræne, men ryggen gjorde, at jeg ikke turde træne helhjertet, og jeg mistede lysten til træning. Der var ingen gejst mere, og det blev kedeligt.

At Allan også er uddannet fysioterapeut er mega fedt, for når ryggen indimellem stadig driller lidt, justerer han træningen ind efter det, så jeg kan komme videre igen.

Mit primære mål og håb med træningen hos Allan, var/er at finde lysten, og glæden til at træne igen …. Og det er jo heldigvis allerede sket! I tilgift er min krop allerede nu blevet stærkere, og jeg har fået meget mere energi i hverdagen.

Vini Klostergaard

Læs mere om personlig træning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

/* Animated Flaticon JSON Lottie */
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.